tisdag 27 december 2011

Jag tror att jag är tillbaka...

.... i virkträsket.
Så härligt det känns.
Detta påbörjade jag igår:

Det ska bli en tubhalsduk åt min yngsta systerdotter, efter detta mönster. Tyvärr kollade jag inte om jag hade tillräckligt av garnet innan jag började och naturligtvis hade jag inte det. Nu hoppas jag att affären har kvar utav detta garn när jag ska dit imorgon annars får jag helt enkelt finna någonting annat i lila. Det är nämligen hennes favoritfärg och hon gick i går och sa hela tiden: Å så vackert, moster, en sådan skulle jag vilja ha..... hihi... så roligt att det är till henne.

Ja, så efter en julafton med magsjuka...... juldag och annandag med förkylning så virkade jag även klart mannens torgvantar som han ska ha på jobbet:


Mönstret hittar du här.
Han ska ha de på jobbet där han har det väldigt kallt säger han.

Ha de så gott

2 kommentarer:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...