söndag 25 december 2011

Har lite jullov

Hallojsan

Veckan har varit lite mer stressigt än vad jag hade räknat med och har därför inte haft tid med varken virkningen eller bloggande. Så jag har med andra ord lite jullov. Blev med två extra barn idag också när min syster åkte tillbaka till Sthlm. Så jag kikar bara in här för att säga att jag inte alls har lagt av. Håller även på att planera en utlottning till min ettårsdag som är den 12 januari. Ska se om jag kan hitta på något riktigt skojsigt.

Ha en god fortsättning och så tar jag jullov ett par dagar till.

3 kommentarer:

 1. God fortsättning.
  Jag vill verkligen inte stressa dig eller göra din julledighet mer fylld men jag ville bara påminna dig om din etapp i pysselstafetten. Men somnsagt, ingen stress!
  //Jonna d

  SvaraRadera
 2. God fortsättning.
  Jag vill verkligen inte stressa dig eller göra din julledighet mer fylld men jag ville bara påminna dig om din etapp i pysselstafetten. Men somnsagt, ingen stress!
  //Jonna d

  SvaraRadera
 3. GOD FORTSÄTTNING på dig me!
  Skönt att ta en liten paus ibland, när annat trycker på.
  Hoppas att du har haft en bra Jul.

  Kram Birgit

  SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...