fredag 9 december 2011

Abstinens...

..... men ingen lust!
Går det verkligen ihop?

Ja, just nu är det så i alla fall. Typiskt när man skulle behöva göra lite julklappar. Antagligen finns inte lusten där för jag vet inte riktigt vad jag ska virka till alla flickor. De har nämligen inte önskat sig någonting speciellt och då får jag för mig att det har tröttnat på att få virkat av mig. Antagligen inte sant men.....

Jag vill i alla fall bjuda på en bild på min drömhörna i mitt pysselrum. 
Tänk vilken ordning jag skulle ha på sakerna om jag hade denna:

Tyvärr så har jag glömt var jag hittade bilden! Annars hade jag skickat länken till min man eftersom jag fyller år om en vecka...... fast vet inte om han hade förstått piken. Hehehe.
Det är nog inte så svårt att hitta tillbaka till denna om det nu skulle bli aktuellt. Jag har för mig att jag surfade runt på just pysselmöbler men att jag hittade denna i USA. Blir lite långt att frakta tror jag minsann.


Medan jag har virktorka så hänger jag mest på en facebook-sida för att försöka hitta lite inspiration:
Klicka på bilden för att komma till Virkcafét.
Ha de så gott i blåst och storm.
Imorgon blir det förhoppningsvis julbord med tjocka släkten, om vädrets makter vill ta oss från skogen till storstaden.

Ha de så gott

1 kommentar:

  1. Vilken underbar hörna! så skulle jag också kunna tänka mig att ha det!

    Roligt att du är med och tävlar hos mig!

    ha det fint!

    //Alexandra

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...