lördag 26 november 2011

Marknad

Hallojsan

Nu är marknaden gjord. Sååå roligt. Fick en hel del sålt, vilket jag inte hade förväntat mig. Marknaden är inte så stor så man hade ju inte räknad med att sälja så mycket. Men det var inte mycket julsaker som såldes inte, förutom mina snögubbar förstås. Inte en enda luvis. Jag själv som tycker de är så underbara. Men då vet jag ju det till nästa år. Mer små söta saker till söta små flickor... nåja, de söta små pojkarna handlade nog också en hel del söta små saker. Korgarna med runda karameller sålde jag hela tre stycken av, och ett par av småtrollen. Min rosa kanin/hare sålde jag också samt mitt lilla lamm, om ni kommer ihåg, den som skulle bli bockarna bruse.

En sammanfattning: Mycket bra!

Imorgon blir det fotografering av tävlingsalsterna i lite ljus. Måste dock komma på en liten rolig historia om dem, men jag tror att jag har en tanke om det i alla fall.

Ha en fortsatt fin lördag!

2 kommentarer:

  1. Vad trevligt att vi är två som gjort en bra Julmarknad. Jag sålde slut på alla små tomtarna som min mor stickar.

    Trevlig första advent. Kram Birgit

    SvaraRadera
  2. Kul det måste ha vart att stå på marknad och få sålt lite saker :)

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...