lördag 12 november 2011

Lite mer till kakfatet

Hallojsan

Det jag har missat i virkning i veckan har jag tagit igen idag med hästlängder. Tjejerna har haft film och pyjamas dag så jag har myst med dem och virkat hela dagen.... ja med avbrott för lunch och middagsfix förstås. Detta har jag bland annat virkat idag:

 
Det är väldigt mörka kort eftersom det redan är kolsvart ute. 


 En ask med praliner.
I olika storlekar och smaker.


Samt en vit prinsessbakelse.


Jag har också virkat lite ur Virka liten kakas mönsterhäfte jag vann av henne.


Här har vi bakelser..... samma mönster, likadant garn, ändå så olika.
Skillnaden är att den till vänster stoppade jag en bit rund kartong i botten. Mycket bra mönster!

Och en kanelbulle! Eh... min man kunde dock inte se att det var en kanelbulle.... och jag kan hålla med honom. Mönstret är kanon men de två bruna färgerna skiljer sig alldeles för mycket för att det ska se ut som en kanelsnäcka. Ser mer ut som en rulltårta tycker jag.

Just nu håller jag på att virka lite maränger.
Kvällen har ju precis börjat så jag hoppas jag hinner virka en hel del till.

Ha en fortsatt trevlig kväll.

3 kommentarer:

  1. Mmm så mycket frestande gosaker! Vad flitig du har varit idag.

    Kram Birgit

    SvaraRadera
  2. Kul att du ville vara med i min utlottning! Önskar dig lycka till :)

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...