tisdag 22 november 2011

Inget nytt

Hallojsan

Nä, jag har ingenting nytt att visa upp idag. Tyvärr.... Jag har dock virkat, fast än så länge är det ett litet hemligt projekt. Jag är nämligen med i månadstävlingen igen på Amigurumi.ifokus.se och har virkat ett par filurer från ett specifikt grundmönster. Från och med imorgon får man redovisa sitt projekt, men jag jobbar sent resten av veckan och kan därför inte ta några bra kort förrän till helgen. Jag tror att jag helt enkelt får vänta till helgen med att visa upp alsterna.

På lördag är det julmarknad, då ska jag och mina luvisar bege oss till gympasalen i Boet. Egentligen har jag inte tid men eftersom julstämningen verkar skina med sin frånvaro detta år så ska det ändå bli lite roligt. Kanske den infinner sig då. Jag räknar inte med att sälja något (om inte praktikant Annica kommer, då jag nog ska tvinga henne ;)) men det ska bli roligt att få prata med lite folk. Nu när man arbetar på annan ort och barnen inte längre har barnomsorg så träffar man folk i bygden alldeles för sällan. 

Till sist så vill jag skicka en liten hälsning till min älskade storebror som fyller 40 år idag.

GRATTIS

och många kramar från oss här nere.

Ha de så gott allt folk.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...