onsdag 12 oktober 2011

Kakor

Hallojsan

Nu har jag börjat testvirkat lite ur mönsterna från häftet jag vann av Virka liten kaka.
Jag har upptäckt att många av mönsterna har jag redan klurat ut egna mönster eller virkat av andras mönster. Men det är så roligt att jämföra och se vilket som blir bäst resultat. Så jag tänkte visa upp lite jämförelser här. Vi börjar med lite kakor:


Tre olika kakor, men det ska vara samma mönster.
Den med röd fyllning är virkat från Svarta Fårets mönsterblad Candy Magazine 2.


Det är nog det mönstret jag gillar sämst.


Detta är mitt egna mönster.

Denna är virkad efter Virka Liten Kakas mönster.

Tycker själv att mitt mönster är den bästa, men det var nog för att jag virkade den innan jag virkade Catarinas kaka. Tror jag. 
Sedan har vi chokladbollarna:

Alla är virkad efter mitt eget mönster dock är de som är mer vita virkad efter Virka Liten Kakas idé om att virka med vit och brun tråd samtidigt. Mycket smart. Nu ser jag ju att mina första bollar behöver mer pärlsocker. Jag gillar kontrasten, de med mindre pärlsocker ser mer ut som hemmagjorda chokladbollar och de andra köpta. Eller hur!

Ska nog virka utav båda sorterna till marknaden, dock med mer pärlsocker på.

Ha de så gott

Glöm inte att anmäla dig till min utlottning om du inte har gjort det ännu.

5 kommentarer:

 1. Så roligt att se jämförelse på de olika kakorna. När jag började virka använde jag mig av svarta fårets häfte, men va inte så fötjust i de mönsterna. De va då jag började göra egna mönster i stället :)
  Kram Catarina

  SvaraRadera
 2. Chockladbollarna gör mig sugen! :) Jag tänkte bara fråga vad du har för teckensnitt i din blogg. Otroligt snygg text enligt min mening!

  SvaraRadera
 3. Tack vad ni är goa! =)

  Annelie, tack så mycket, typsnittet heter Neucha.... om jag tolkade layouten korrekt. =)

  SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...