söndag 23 oktober 2011

Julnisse

Hurra!

Säger lilla julnissen som äntligen har blivit klar!

Jag har nämligen rensat bland alla virkpåsar och garner idag och hittade min lilla påse med miniknappar som jag köpte av LadyNight för ett tag sedan. Så nu kan lilla nissen stoltsera med att vara färdig. Frihandsvirkad är han.

Så här fint blev det i min nygamla garnhylla:


Nu när jag såg garnerna samlade på ett och samma ställe, inser jag att jag nog har köpstopp ett tag. I alla fall ett litet tag. Jag hade tänkt att åka upp till syrran i slutet av höstlovet tillsammans med barnen för att ta en sväng på Syfestivalen. Meeeeeen då vill jag bara köpa garn så jag tror jag låter bli det.

Detta retrogarn hittade jag längst ner i kartongen jag ärvde av min mamma för några år sedan:


Så härligt gammalt norskt ullgarn. Vad ska jag hitta på med det?

Nä, nu tar jag kvällen med svärmors hund i knät.

Ha de så gott.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...