lördag 8 oktober 2011

Jag vann! Igen!

Hallojsan

Jag vann igen! Dessa härliga garner:

Galen i pyssel hade en tävling där man skulle föreslå ett mönster som Jennie skulle kunna tänka sig ta fram och "bjuda" på i bloggen. Eftersom jag sliter tofflor som om de vore godis till fredagsmys så ett enkelt mönster på sådana var mitt förslag.

Så himla roligt och jag blev så glad!
För visst är det garner från Turkiet som hon delar med sig av?
Jag är så sugen att beställa lite därifrån men är lite feg. Vill gärna prova först.
Jag är en sådan där som gärna klämmer lite på garnerna innan jag vågar köpa dem.

Jag har nu själv precis fotograferat lite godis till min egen tävling. Jag hade tänkt att lägga ut den tidigare i veckan men tiden har inte riktigt räckt till. Dessutom har jag (nu när hostan har försvunnit sedan den senaste förkylningen för 6 veckor sedan) börjat känna av nästa förkylning. Är snorig, hängig och allmänt otrevlig. När ska man bli immun mot "dagisförkylningarna"?

Så håll utkik. Tävlingen kommer senare idag. Om allt går som jag vill, vill säga.

Ha de så gott och ännu en gång stort tack till Galen i pyssel!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...