fredag 21 oktober 2011

I´ll go bananas...

Neeeej då.... men kanske senare ikväll. Jag håller nämligen på att packar inför nattens äventyr, och nej, det är inte mitt äventyr utan storkråkans. Hon och fyra andra i klassen har ordnat övernattningsfest på skolan och jag har övervakningstjänst! Känns lite så där faktiskt att sova i gympasalen med en bunt 11-åringar. Jag är inte riktigt pigg och det första storkråkan säger när hon kommer hem är "Mamma, gå genast och lägg dig, du ser inte pigg ut och vi ska vara där om en och en halv timma." 

Tack för det kära älskade dotter.

Innan jag åker vill jag bara visa upp två små projekt jag har haft i veckan. Den ena är en lite banan:


Hur söt som helst och riktigt roligt att virka. Jag trodde dock att den skulle vara större, men den är inte mer än 6 cm hög ungefär. Mönstret hittade jag här.

Det andra projektet är en liten spindel:


Frihandsvirkad och tanken är att jag ska fylla köket till Halloween. Men jag vill ha längre ben på honom och hade inte fler svarta piprensare hemma. Så idag åkte sjuka lillkråkan och jag iväg för att handla piprensare och när jag åkte ifrån affären upptäckte jag att jag handlat för 1600 kr och glömt piprensare!
Bra där!

Nu är det väl bäst att jag sätter fart innan jag får skäll av storkråkan.
Jag har i alla fall packat det viktigaste: virkpåsen!

Ha en trevlig fredag!

3 kommentarer:

  1. vilken rolig bannan =) Ha den bra helg!

    SvaraRadera
  2. TACK för att du delar med dig, bananen måste jag bara göra till min dotter, super fin! Trevlig helg/Sari

    SvaraRadera
  3. Oj, nu såg jag att det var på engelska, typiskt. Mycket fint som görs är på engelska och jag är evigt tacksam över de som översätter. Har/ kan du översätta mönster? Jag kan betala :) /sari

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...