måndag 10 oktober 2011

En till snögubbe

Hallojsan

I natt hade jag lite svårt att sova och när klockan närmade sig halv fem gav jag upp och satte mig och jobbade lite på sådant jag har legat efter med. När det var gjort virkade jag mig en till snögubbe:
 Denna gång har jag använt samma glittergarn som jag har i min utlottning på "kroppen". Men säg visst blev det snyggt! Jag har även använt likadant garn, fast svart, till hatten och halsduken. Halsduken gjorde jag dessutom längre än vad det står i mönstret, jag gjorde 60 maskor denna gång. Denna gubbe fick säkerhetsögon som matchar guldglittret i det svarta garnet.

Glöm inte att vara med i min utlottning av detta underbara (tycker i alla fall jag) glittergarn..... bland annat. Utlottningen hittar du här.

2 kommentarer:

 1. Så söt, så söt snögubben är.

  Kram

  SvaraRadera
 2. Fin,fin snögubbe! Jag kanske ska testa på att göra en själv, jag jag har avslutat några av de 100 projekt som jag håller på med nu! ^^

  Tack för att du vill vara med i min tävling!
  Den går ut om två dagar så kicka in i helgen för att se vinnaren! :)

  SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...