söndag 23 oktober 2011

En kanin/hare

Hallojsan

Ja, igår var jag helt slut efter Storkråkans övernattningsfest i gympasalen i skolan. Men det är verkligen en härlig klass, de är bara 11 elever och tar verkligen hand om varandra, står för vad de tycker och ingen blir retad för det. En stor fördel med att gå i en landsbygdsskola!

Nu över till helgens projekt. Jag kom på att jag inte har virkat någonting större på senare tid så jag tänkte att det var på tiden. Jag fick ju några virktimmar i fredagskväll och har kommit en bit på min lilla hare/kanin:


Jag har bara benen och fötterna kvar. Kan dock inte bestämma mig om han ska ha häl på foten eller likadana ben som armar. Får bestämma mig under dagen. 

Ha de så gott.

1 kommentar:

  1. Hoppas att du snart repar dig från övernattningsfesten. Härligt när barna är rädda om varandra.
    Kaninen/haren blir söt.

    Kram Birgit

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...