torsdag 29 september 2011

Mitt byte

Hallojsan.... igen

Jag har ju glömt att blogga om mitt byte på amigurumi.ifokus.se.
Alltså det jag skickade iväg till Pysselkiisen. Jag hade lite ångest för den eftersom Pysselkiisen är en av mina förebilder vad gällande virkning, samt en av de första bloggarna jag började följa för ett år sedan.

Självklart glömde jag ta kort själv på bytet innan jag skickade iväg det så jag har lånad Pysselkiisens bild från hennes blogg och här är den:


Själva bytet gick ut på att man skulle skicka garn, minst 100 gram, och ett valfritt "mjukis" till en annan person som man fick tilldelad till sig. Hela paketet skulle dessutom ha ett värde på minst 100 kr samt att något på "mjukisen" skulle vara i mottagarens favoritfärg.
Jag fick som sagt var "äran" att skicka mitt paket till Pysselkiisen vars färg var lila, så jag frihandsvirkade denna lilla snögubbe med lila hatt och halsduk. En till liten filur som jag har gjort på egen hand utan mönster som jag är nöjd med. Garnet är ett riktigt "retro"-garn som jag har hittat i en låda som är från min mamma. På etiketterna finns stämpeln 1976. Riktigt mjukt och härligt garn. Själv har jag inte jättemycket användning av det då garnet nog passar bäst till mjuka bebiskläder eller kanske en filt. Jag tänkte genast på Pysselkiisen då hon har översatt många engelska mönster på just barnkläder och dylikt. Passar nog henne perfekt.
Lite grädde på moset, en liten godispåse med ett par säkerhetsögon och lite diverse detaljer till amigurumisar. 

Måste nog se till att göra om min lilla snögubbe och skriva ner mönstret denna gång. Att jag aldrig lär mig!

Ha de så gott.

5 kommentarer:

 1. Lätt o glömma när man är ivrig.
  Snögubben är riktigt läcker.

  Kram

  SvaraRadera
 2. Jättefin snögubbe! Den skulle jag absolut virka om du bjöd på mönstret.

  SvaraRadera
 3. Vilket underbart paket du skickade. Snögubben är rackarns söt :)

  SvaraRadera
 4. Himla söt snögubbe, du får gärna dela med dig av mönstret :)

  SvaraRadera
 5. Mina favoritfärger just nu! Jättesöt snögubbe!

  SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...