torsdag 8 september 2011

Mera häst

Hallojsan

Nu är jag tillbaka från utflykten med jobbet vilket en mycket trevlig och lärorik konferens. Det tråkigaste var väl att det inte blev någon virkning. Jag hade en tanke på att ta med den i handväskan men visste att jag då skulle få höra det i veckor på jobbet sedan så den fick stanna hemma. Det var nog ett mycket bra beslut då det känns mycket bättre i händerna trots att jag har virkat ganska mycket idag. Kropp och fyra ben till hästen:
Nu är det bara svansen kvar. Dottern håller båda tummarna att jag blir färdig till onsdag så hon kan ta med den till syslöjden och visa upp den för läraren. 

Men jag har försummat min gudson. Imorgon fyller han år. Ska väl dock inte dit imorgon utan i helgen, så det kanske blir nattarbete i morgon. 

Ha de så gott

Jag glömde att skriva att jag fick en sådan bra länk av Joanna på handmassage som jag har kört nu några gånger sedan jag fick den. En trolig anledning till att jag inte har lika ont i händerna.
http://www.berroco.com/hg_workout.html
Tack så hemskt mycket Joanna!

4 kommentarer:

  1. Sikken tjusig häst :) men draken då? Vill se den oxå :). Va bra att massagen fungerar, jag glömmer jämt den. Och jag har också ofta ont så jag ska ta och skärpa mig.

    / Joanna craftandchocolate.blogspot.com (f********* google, går inte att kommentera med sitt konto)

    SvaraRadera
  2. Den är ju helt fantastisk, din lilla häst.
    //jonna d

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...