fredag 2 september 2011

Kärleksmums/chokladruta

Hallojsan

Jaha, jag fortsätter att frihandsvirka lite godsaker, men denna gång gick jag bet. Jag skulle göra en ruta kärleksmums men ack, inte blev det något sådan:

Den ser mer ut som en platt chokladboll tycker jag. Men inte ger jag upp för det, kommer säkert att gå bet på många fler projekt. Jag vet i alla fall vad jag gjorde för fel så jag kan göra om den och förhoppningsvis få bättre resultat.

Jag glömde ju skriva i förra inlägget att det är Svarta Fårets Tilda jag virkar mina godsaker i nu. Och en liten utvärdering från min sida: 
Jag håller helt med alla andra! Klart värt sina kronor. Lätt att virka med, formbart och känns som bomull. 
Det blir nog att köpa lite fler färger snart.

Ha en riktigt trevlig dag.


2 kommentarer:

 1. tycker också det är kul med frivirkning, slippa följa mönster. Massor med fint du har gjort :)

  Vrkar just nu barbafamiljen och det blir ju ganska dyrt i längden men så hittade jag ett jätte billigt garn som passade perfekt både till barbafamiljen och kakorna jag har gjort. Garnet heter CONNY och är 100% bomull, många olika färger finns det också....det var bara ett litet tips

  lycka till med handarbetet :) Kram Sari

  SvaraRadera
 2. "Virka liten kaka" har en namninsamling angående att Tildas nyans beige 9 och ljusbrun 20 har utgått eller är på väg att utgå ur sortimentet. Dessa nyanser är perfekt till kakor, så alla ni som vill ha dem kvar gör er röst hörd. Lägg en kommentar på virkalitenkaka.blogspot.com samt ring och/eller mejla Svarta fåret.

  mvh Agneta

  SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...