måndag 5 september 2011

Kalas

Hallojsan

Idag fick lilltjejen hem en inbjudan till kalas som äger rum på torsdag. Eftersom jag åker på konferens med jobbet i morgon och blir borta till onsdagskväll finns det ingen möjlighet för mig att handla present. Så till hennes stora glädje fick hon idag botanisera amigurumi "högen" och detta bestämde hon sig för:


Färgen gör sig absolut inte rättvist på detta kort. Haren eller kaninen är grisrosa och karamellerna lila och vita. En mycket bra present tycker jag till en kamrat som fyller 7, eller hur? Hon kan min lilla flicka.
Som sagt var.... imorgon bär det av på konferensresa, mamma ska vara borta en natt från sina flickor. Hur ska det gå? 
Det hela började ju bra. Jag slutade nämligen tidigt idag och hade äntligen beställt tid hos frissan och precis när jag sätter mig där, för lite egentid för en gång skull, så självklart ringer de från skolan. Storkråkan är sjuk. Snabba på sa jag till frissan och skyndade mig hem.

Så klart att det ska bli sjukt och ynkligt när mamma är borta för en gång skull. Att man aldrig kan göra någonting själv utan att det dåliga-mamma-samvetet gör sig till känna. Fast här får man väl kanske skylla sig lite själv.

Som tur är så har jag världens bästa svärmor! Hon kommer som en skottspole imorgon bitti och stannar till på onsdag. Då minskar mitt dåliga-mamma-samvete markant. För hon är bara bäst!

Hur är ditt förhållande till din svärmor?

Ha de så gott

1 kommentar:

  1. Visst är det bra att ha ett lager med färdiga ting. Kul att din dotter hittade något hon vill ge bort.
    Hoppas att det går bra för dig på konferansen, nu när du fick sjukt barn. Toppen med en bra svärmor.

    Kram

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...