söndag 4 september 2011

Huvudet är klart!

Hallojsan

Ja men inte kunde jag väl lägga ifrån mig virkningen innan hästhuvudet och dess man var klar. Trots värkande händer!
Så här blev det:


Den här hästen hade jag ju egentligen inte alls tid att göra nu. Jag har så många andra projekt jag måste ta i tu me. Till exempel så slog det mig att jag nu måste hitta på något till min gudson. Jag gjorde en nödlösning till dopet i lördags och gav lilla Samuel fåret Shaun. Så nu måste jag virka någonting annat till gudsonen. Han är otroligt förtjust i tomtar just nu, så jag hade en tanke på att virka en till honom. Men nu tittar jag på dagens datum och inser att han fyller år om fem dagar..... hmmm... kanske borde sätta fart då?

Nu tänker jag i alla fall säga hej till kudden.

Ha de så gott

4 kommentarer:

 1. Tjusig häst :) visst är det jobbigt när man vill virka en sak fast man egentligen inte har tid? Så är det här också. Jag får vara väldigt sträng mot mig själv :) . Ang dina händer, testa den här massagen http://www.berroco.com/hg_workout.html . Det var någon bloggare som tipsade om det för ett tag sedan. Vet ej vem, inte du väl, eller? Nåja :) . Jag brukar ha värk jämt, funderar på att köpa något form av stöd och ergonomiska nålar. Ps, du har väl inte missat min utlottning?

  / Joanna craftandchocolate.blogspot.com (varför funkar det inte att kommentera via sitt google konto nu då?)

  SvaraRadera
 2. Oh, så fin häst :)
  Önskar jag var så fingerfärdig;)
  Hoppas du hinner med nästa virkning till
  gudsonen!
  Ha det bra! Carro

  SvaraRadera
 3. Jöss, den var otroligt fin och detaljrik. Vilket jobb det måste vara.
  //jonna d

  SvaraRadera
 4. Vilken fin häst. Ska bli kul att se när den är färdig.

  Visst gör deliciouscrochet härliga mönster? Jag har köpt flygplanet, laman, gorillan och draken - draken har jag börjat på, men mina hjärtekatter har kommit ivägen.....

  SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...