lördag 3 september 2011

För många projekt

Hallojsan

Jag har gjort det igen! Jag har alldeles för många projekt på en och samma gång och får ingenting färdigt! Jag har virkat nästan hela dagen, bara haft pauser för att skjutsa barn till kompisar och lagat mat och det enda jag har att visa upp är en prinsessbakelse:


Även denna har jag frihandsvirkat och den är något större än de förra. Eller rättare sagt är den dubbelt så stor.

Annars håller jag på med en häst, mer om det när den är färdig och en liten mjukis till Garn och Mjukis bytet på amigurumi.ifokus.se. Den kan jag ju inte visa förrän den är iväg skickad, men kan meddela att även denna frivirkar jag. Jag har fått äran att skicka iväg mitt byte till en av mina stora inspirationskällor här i bloggvärlden. Så jag känner mig liiiite pressad med projektet och har därför valt att inte göra någon större sak.

Nu ska jag gå över till virkningen igen.

Ha de så gott.

1 kommentar:

  1. Jag har samma problem, börjar på en massa men avslutar dem inte förrän man börjat på nåt nytt :/

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...