söndag 4 september 2011

En häst

Hallojsan

Jag kan inte hålla mig. Jag måste få visa hästen:


Ja, jag vet. Inte mycket till häst just nu, men vilket arbete! Manen kommer att ta sin tid och ska jag vänta med att visa denna tills den är färdig så..... ja, en tid som sagt var.
Jag har ju lite andra projekt som jag håller på med samtidigt.

Så roligt och bra mönster i alla fall, från DeliciousDrochet.

Jag har inte köpt det själv utan virkar den till min dotter som fått mönstret från sin nya syslöjdslärare. Under första lektionen för denna termin så började de prata om virkning och E berättade att hon virkar ganska mycket för att jag gör det och läraren berättade att hon höll på med denna häst. Så i onsdags hade E med sig mönstret hem. Härlig lärare som verkligen lyssnar på barnen och deras intresse. E vill helst virka denna själv, men hon kan inte läsa engelska mönster. Får se om jag kan översätta den till henne så att hon kan virka själv. Om tiden infinner sig någon gång!

Nu ska jag sätta mig i solen och fortsätta på manen.

2 kommentarer:

 1. Trevlig blogg jag hittat ;0)

  Verkar som du har Rakuraku nålar.. vad tycker du om dem. Funderar på om jag ska skaffa sådana, Clovers soft touch eller någon form av överdrag till de vanliga nålarna.
  fast eltejp fungerar föralldel rätt bra..

  Mvh Agneta

  SvaraRadera
 2. Tack för de snälla orden, Agneta! =)
  Jag bara älskar mina Rakuraku nålar. Virkning har fått en helt ny betydelse för mig. Eftersom jag håller nålen "fel" så är Clovers inget för mig. Kan starkt rekommendera dem.

  SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...