lördag 17 september 2011

En glass o praliner

Hallojsan

Denna vecka har det inte blivit så mycket virkning som jag önskat. Fast om jag skulle få som jag önska skulle jag nog virka hela dagarna. Idag har det i alla fall varit en dag med välbehövlig städning på schemat så kvällen fick jag njuta av lite virkning i alla fall. Men jag hade svårt att bestämma mig för om det skulle bli praliner eller glassar idag. Så det fick bli tre praliner:


Och en glass: 


Allt är frihandsvirkat, självklart med inspiration av alla praliner och glassar där ute på webben. Nästa glass ska nog ha en liten större strut för denna blev i minsta laget. Trots det är jag nöjd då det är den första. 

Nu ska jag packa i ordning min lilla mjukis tillsammans med ett retrogarn så jag kan skicka iväg det med lantbrevbäraren på måndagsmorgonen.

Sen blir det kudden

Ha de så gott

1 kommentar:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...