onsdag 21 september 2011

En bokstav

Hallojsan

Häromdagen blev jag så glad då jag såg att Virkaholic hade lagt ut ett mönster på sina bokstäver som hon så många gånger har visat upp på sin blogg. Så jag gjorde ännu ett projekt mellan alla måsten och virkade ett N till lillkråkans bästa kompis som fyller år på lördag:

Det var jättesvårt och krångligt vill jag lova! Men jag tror jag började med den svåraste bokstaven och jag förstår att det kräver övning. Det blir nog att virka många bokstäver innan jag är nöjd. På bilden har jag ännu inte format den heller men jag måste kasta mig in i ett S också som ska vara färdigt till på fredag. 

Jag gjorde även om mönstret (så klart) så att inte bokstaven blev enorm. Mönstret Virkaholic har lagt upp måste vara gigantiska bokstäver då denna är ca 9 cm hög. Eller så har hon bara använt ett garn som är mycket tunnare än denna.
Här är en direktlänk till bokstavsmönstret.

I helgen blir det tyvärr inte så mycket virka och bloggandes då vi ska svänga våra lurviga på 50-års fest på Stockholms Slott. Jo, ni läste rätt. På Stockholms Slott!

Ha de så gott

1 kommentar:

  1. Hittade dig hos Pysselkisen
    Helt otroligt man kan skapa

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...