söndag 11 september 2011

Besöksrekord och en till bakelse

Hallojsan

Igår hade jag ett nytt besöksrekord på min blogg. Så roligt att så många hittar hit till mitt lila virknäste, och jag blir ännu gladare då ni gör ett litet avtryck i form av en kommentar.

I dag har det varit riktigt höstväder här i gränslandet mellan Östergötland och Småland. Bitande kallt på morgonen när jag var ute med hundarna, sol och spöregn om vartannat hela dagen. Träden börjar fälla sina löv, så vi har redan hela uppfarten full. Jag och flickorna har spenderat dagen i vårt kök, där vi även har vår soffa och TV. Vi har tänt ljus och myst hela dagen. Jag har virkat (så klart) och flickorna har gjort allt från att spela spel till läxor och filmtittande. 

Jag har gjort klart mitt byte, som jag tyvärr inte kan visa ännu, men jag blev otroligt nöjd med resultatet. Det känns skönt då, som jag nämnt tidigare, jag ska skicka det till en av mina förebilder när det gäller att virka amigurumisar. I alla fall så hoppas jag att jag hinner få iväg det nu i veckan.

Jag har virkat en sak i helgen som jag kan visa upp, en chokladbakelse:


Med lite grädde och strössel.

Nu har jag precis börjat på min första sjal. En vän skänkte mig 600 gram glittergarn, svart och vitt, och dessa tänkte jag göra sjalar av. Kanske julklappar till alla barnen som matchar deras pulsvärmare/handledsvärmare?

Ha de så gott

Tillägg: Några j-vla sjalar blir det inte! Fattar ju ingenting..... hehehe... jag ger upp helt enkelt. Har provat två mönster och NÄ, förstår verkligen inte! Nu virkar jag lite pulsvärmare istället!

3 kommentarer:

 1. Mums vad god bakelsen ser ut att vara!

  Kram

  SvaraRadera
 2. Smaskens med chokladbakelse! Å vilken söt häst du gjort också!

  SvaraRadera
 3. Jag snurrar runt här varje dag nästan, men jag vet att jag är skitdålig på att kommentera... Du är så duktig och gör så fina saker.. Lyckliga dej som har tid..
  Ha det bra! Kram

  SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...