onsdag 17 augusti 2011

Snabbloggat

Hallojsan

En liten snabb uppdatering innan jag far till jobbet tänkte jag. I söndags blev det ju fint väder så det var bara att lägga ifrån sig virkningen och bege sig ut och måla. I måndags kom dock mitt garn till draken! Så igår skulle jag ha fortsatt målat eftersom jag slutade tidigt meeeeen draken lockade mer. Hehehe.
Så nu har jag virkat färdigt nästan alla delar:

Jag trodde jag hade virkat alla delar men upptäckte nu när jag tog kort att det saknas en del. Taggarna på ryggen har jag glömt att virka.

Nu gäller det bara att få ihop allting. Hur det nu ska gå utan beskrivning. Jag säger då det, att detta är absolut inget nybörjarmönster. Ingen som helst monteringsbeskrivning, och jag vet inte om jag kommer att få ihop den snyggt. Får nog börja tänka på en reservplan till doppresent. I alla fall tänka. =)

Ha de så gott

2 kommentarer:

  1. oi så spennende!
    Gleder meg til å se den ferdig.
    Det blir nok bra skal du se!:D

    SvaraRadera
  2. Klart du får ihop den!!! Skall bli roligt att se den färdig.

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...