fredag 19 augusti 2011

Pysselstafett

Hallojsan

Imorgon, lördagen den 20:e augusti, startar en pysselstafett hos Jonna d. Jag tänkte vara med på den, första gången jag är med i en sådan. Denna är lite annorlunda mot de pysselstafetterna som jag har följt här på nätet förut. Denna gång börjar Jonna med att välja ett tema som hon ger till nr 1 i båda lagen. De får två veckor på sig att sätta ihop ett pyssel som går i temat de har tilldelats, publicera detta samt ge vidare stafettpinnen till nästa deltagare i listan med ett nytt tema.

Eftersom intresset var ganska stort har Jonna valt att dela upp deltagarna i två lag:

Lag 1: 
1. Anna 
2. Annika 
 
Lag 2:
2. Fiff
6. Wivi
7. CT
9. Sara
11. jonna d

Jag hoppas länkarna fungerar för jag har kopierat dem från Jonna d:s blogg. Säg till annars.
Själv tänkte jag göra ett litet inlägg varje gång dessa stafettdeltagare gör sin redovisning, så behöver inte ni ha koll. Jag ska försöka ha den åt er.


Ha de så gott

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...