lördag 27 augusti 2011

Mobilblogga

Hallojsan

Eftersom jag är hos min syster och smittar ner de med min rejäla förkylning och har lämnat datorn hemma så måste jag testa det här med att mobilblogga.

Jag har nämligen rotat igenom en gammal kartong hos henne som är från mammas stickperiod på 80 - talet. Oj oj rena julafton. Hon hade dessutom själv köpt en hel del garn i hopp om att få tid att virka. Men, tur för mig, så in ser hon att garnet gör sig mycket bättre hemma hos mig. Här är en bild på nästan allt garn. Resten får ni se när jag kommer hem imorgon.

Ha de så gott

3 kommentarer:

 1. Lyckos dig =)Ha det bra o krya på dig..

  SvaraRadera
 2. Vilken tur att din mamma är som mig, inte kan slänga utan det kan vara bra att ha. Hade också en kartong med garn från 80-talet i källaren. Hämtar där ibland. Krya på dig.

  SvaraRadera
 3. Lyckliga du! Det blir spännande o se vad det blir av alla dessa nystan.

  Krya på dig. Kram

  SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...