tisdag 30 augusti 2011

Mer garn

Hallojsan

Jo, faktiskt. Mer garn. Inte nog med att jag fick en hel del garn av syrran, jag tog mig friheten att leta upp en garnaffär och handlade lite. Jag saknar verkligen det här med att klämma och känna på garnerna. Jag köpte detta:

Jag har länge velat prova på garnet Tilda från Svarta Fåret, eftersom så många pratar så gott om det och nu slog jag till och köpte 8 stycken nystan. Barnen fick även de klämma och känna så min äldsta dotter valde det blåa Silver Soft och hennes kusin köpte det gråa. Ett otroligt fint garn, som är akryl, men känns som bomull och glittrar i silver. Storkråkan har fått mössan jag visade i tidigare inlägg, kusinen har fått pulsvärmare (handledsvärmare) och hennes lilla syster fick också ett par i det blåa garnet.

Tänk att man aldrig kan få för mycket garn!
Ha de så gott

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...