onsdag 17 augusti 2011

En gul lång-hals?

Hallojsan

Nu har jag hunnit varit hemma från jobbet i en halvtimme och redan gjort #3 och #4 i virk-a-longen på Amigurumi ifokus. Ibland är det befriande att barnen är på semester så man kan ha sina alldeles egna rutiner. Även om jag saknar de otroligt mycket!

Så här är öron, horn och ben:

Som ni märker har jag svävat ut lite. Jag har ingen aning om hur resultatet kommer att se ut, men den heter En gul lång-hals. Som ni ser är den inte alls gul. Jag har varit järv och tagit grå istället för gul och svart istället för brun. Det ska bli så spännande att se fortsättningen.

Nu ska jag laga mat åt mig och maken, ta en sväng med hundarna för att sedan se om jag kan få ihop draken. Tänk att alla måsten är verkligen inte roliga, inte ens att sätta ihop en amigurumi. Inte när man tror sig inte klara av det.

Ha de så gott

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...