torsdag 4 augusti 2011

En drake

Hallojsan

Det verkar som om inspirationen och virklusten är på topp just nu. Detta trots att jag har så ont i handlederna utav allt skruvande. Men ett par varv i taget så går det bra. Jag har påbörjat det jag tror blir det största jag har virkat:

Ett huvud och en kropp på en.... ja vadå? Jo, en drake. 
Det ska bli en doppresent så detta är det enda ni får se innan den är klar och det ska den vara senast den 27:e augusti då dopet är. Min man säger i och för sig att det äger rum helgen innan, men det visar sig väl när det närmar sig. 

Just nu har jag semester så jag har inte riktigt koll på varken dagar eller livet i sig. 

Nu ska vi snart åka iväg och hitta några tillfälliga utemöbler att ha tills bygget är färdigt. 

Ha de så gott

1 kommentar:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...