onsdag 31 augusti 2011

Bakelser

Hallojsan

Då har jag frivirkat lite bakelser och sockerbomber:

Två stycken mini prinsessbakelser, två chokladbollar och en rosa dammsugare hann jag med i går kväll.Jag märker själv att jag numera är mer självsäker vad gällande virkningen och att jag har virkat en hel del det sista halvåret. Det var inte alls så svårt att frivirka som jag föreställde mig, så länge jag behöll bilden i huvudet. Jag behövde inte göra om en enda gång på dessa godsaker utan blev nöjd med resultatet på en gång.

Snart kanske jag vågar mig på större utmaningar.

Nu ska jag åka till jobbet så har det så gott mina vänner!

1 kommentar:

  1. Yammy!!!

    Älskar chokladen som rinner på den rosa prinsesstårtan - kanske lånar den idén. :)

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...