lördag 9 juli 2011

Stödvirkning #2

Hallojsan

Stödvirkningen går trögt, men Hjärtekatten har tagit semester så jag kan inte skicka iväg dem förrän tidigast den 15:e augusti, så jag känner att jag inte har bråttom. 

Så här långt har jag kommit i alla fall:
Nr 1 är helt klar, förutom hjärtat på bröstet och nr 2 har jag armar och ben kvar att virka.
Sammanlagt ska jag stödvirka 5 katter.

Nu när jag har virkat några stycken så drar jag mig för att göra armarna och benen..... de är sååå tråkiga. Garnet gör det hela inte enklare, Drops Muskat. Det delar sig hela tiden, vilket gör att virkningen inte får något flyt. Men resultatet blir fint och garnet är mjukt och blankt.

Ha en riktigt trevlig helg

1 kommentar:

  1. Vad bra tänkte jag nästan säga; det är inte bara jag som tycker att garnet är jobbigt och delar sig i tid och otid!

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...