lördag 30 juli 2011

Semester

Hallojsan

Här var det långt mellan inläggen men jag har ju semester.... hela första veckan har jag skruvat på altanen och det är inte lite skruvar som ska dit. Vi håller på att bygga en altan som är gigantisk. 700 meter trallvirke och på varje planka är det cirka 12 skruvar. Det blir lite skruv det... hehehe

De sista dagarna har vi i familjen varit en tur till Danmark och jag lyckades faktiskt få igång virkningen i bilen på vägen hem. Helt fantastiskt och riktigt roligt. Så nu hoppas jag att jag är på G igen. 

Det regnade en hel del bitvis.... 

Så nu blir det att virka klart katterna, gjorde en hel del delar i bilen, så nu blir det att sätta ihop dem. Sedan har jag två projekt som jag måste påbörja och avsluta innan den 27 augusti då vi far till Stockholm för dop och fira en nybliven 16-åring. Som för övrigt fyller år idag!

GRATTIS FANNY!

Ha de så gott!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...