tisdag 5 juli 2011

Nytt projekt

Hallojsan

Ja men då har man satt igång ett nytt projekt.... igen.... utan att avsluta alla andra projekt. 
Jag vet att jag inte ska ge mig på att göra egna mönster ändå kan jag inte låta bli. Denna gång, ja egentligen alla gånger jag försöker göra mig egna mönster, så vill jag göra ett mönster men tycker inte att det stämmer med hur jag vill ha slutresultatet. 
Orginalmönster och inspiration hittar ni här.

Och detta är de två filurerna jag har gjort hittills:

Tyvärr tappade björnen nosen vid fototagningen, så det blir att sy en nos även på honom. 

Här ligger de och slappar med fåret Shaun.
 
Jag började att göra björnen enligt mönstret på länken ovanför men björnen blev alldeles för stor, jag fick plats med tre fingrar i den. Ska barnen på förskolan kunna hålla dessa fingerdockor medan vi sjunger så går det ju inte. Så det blev att göra ett eget mönster helt enkelt.

Jag har gjort ett grundmönster, som jag sedan bara kan ändra öron, nosar och andra detaljer på.
De fingerdockor jag gjort förut, de kan ni hitta här förövrigt, tycker barnen på jobbet är lite jobbiga. Inte att hålla i eller så utan de har helt enkelt svårt att se vad de föreställer. Och vem kan klandra dem? Inte jag i alla fall... hehehe.... De är väldigt små och otydliga, så jag hoppas att dessa blir bättre.

Denna gång har jag skrivit ner mönstret och tänker ta mig i kragen och bjuda på den här så småningom. Måste bara virka några stycken så jag vet att jag har skrivit rätt.

Ha de så gott.

2 kommentarer:

  1. Så utrolig søte de var :D Er ikke bare, bare å skrive ned eget mønster nei, jeg går gjennom mine flere ganger, men er ikke alltid jeg blir fornøyd :P

    SvaraRadera
  2. Skam den som ger dig. Du kommer att bli nöjd till slut.

    Kram Birgit

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...