tisdag 19 juli 2011

Nytt i bokhyllan

Hallojsan

Just nu sitter jag på kvällarna och surfar och försöker hitta den lilla inspirationen...
Och i helgen var vi i den stora staden och gick en sväng på Rusta. Min vana trogen så gick jag igenom alla billiga böcker för att försöka hitta några guldkorn och till min förvåning hittade jag denna:


Så roligt! Denna har jag nämligen suktat efter ett tag och kolla priset! Superbilligt. 
Jag blev faktiskt riktigt förvånad när jag bläddrade igenom den för egentligen är det ett basmönster och resten är detaljer. Så nu har jag ännu en gång fått en påminnelse om att det är detaljerna som oftast gör hela filuren.

Nu är det snart läggdags för imorgon är det sista jobbdagen för mig innan

SEMESTER

Ha de så gott

4 kommentarer:

 1. Alltid lika härligt med bokfynd :)

  SvaraRadera
 2. Den boken vill jag också ha!

  SvaraRadera
 3. Den boken har jag, är riktigt rolig att använda och virka ur! :D

  SvaraRadera
 4. Den boken är toppen! Har gjort Nosferatus och brudparet därifrån...

  SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...