söndag 31 juli 2011

Lite katter

Hallojsan

Nu har jag satt ihop och stoppat delarna jag virkade i bilen på väg hem från södra Sverige.
Det blev lite olika delar och det märks att jag inte hade riktigt koll på vilka delar jag hade virkat innan. De saknar alla lite lemmar här och där.

Hjärtekatt #2
 En arm och svansen har jag kvar på denna.

Hjärtekatt #3
Här är det en svans och ett ben som saknas.

Hjärtekatt #4
På denna saknas alla armar och ben plus en svans.

En liten gruppbild på dem:
Här är även Hjärtekatt #1 (som är helt klar) med och poserar.

Det känns så skönt att jag har kommit igång igen. Det har visserligen inte varit någon brådska att virka klart dessa stödvirkningskatter eftersom Hjärtekatten har semester och inte vill ha några katter skickade förrän den 15:e augusti. Jag känner dock att de har liksom hängt över mig lite och jag tror att det kan vara därför jag inte har haft någon lust att virka någonting annat heller. Så nu har jag bestämt mig för att dessa ska bli färdiga dessa vecka så jag kan påbörja lite annat skojsigt. 

Ha en trevlig fortsatt söndagskväll!

2 kommentarer:

  1. Söta katter i fina färger!

    SvaraRadera
  2. Å så söta! Så härliga färger också! Men glöm ej hjärtana ;) hihi :)

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...