måndag 25 juli 2011

Lite garn

Hallojsan

Igår var vi på City Gross och storhandlade och gjorde detta fynd:
Lite effektgarn för 10 kr styck!
Jag har ingen aning om vad jag ska ha de till men det ger sig väl.
För mycket garn kan man ju aldrig få!

Idag lyser faktiskt solen med sin närvaro så jag tror att jag ska ta ut kattevirkningen och sätta mig på gräsmattan en stund. Än så länge sover resten av familjen, i vanlig ordning. Jag är uppe med tuppen (eller hundarna rättare sagt) och familjen är uppe halva natten. Denna tid är dock min tid då jag får otroligt mycket gjort här hemma eller bara en stund vila i soffan med en god ljudbok och virkningen.

Idag har jag sällskap av fyra hundar, två extra labradorer, vår egen labrador och vår egen lilla Lillen, mopsen. Min bror och sambo var här för en stund sedan och lämnade av "flickorna" då de ska shoppa loss på Ullared hela dagen. Det brukar vara livat här hela dagen när "flickorna" är här då vår "pojke" har lite svårt att slappna av och tycker det är spännande och försöker hålla igång de hela tiden.
Men denna gång ligger de redan på varsin filt, sovandes, och de har bara varit här en timme än så länge. Skönt, för senare kommer det mer besök till detta vandrarhem, då min svägerska med familj stannar till på väg till Skåne.

Så en tur ut på gräsmattan med lite avkoppling tycker jag att jag förtjänar idag. =)

Ha de så gott


2 kommentarer:

  1. Garn kan väl vi virkare/stickare aldrig få för mycket av. Ditt fynd verkar härligt.

    Kram Birgit

    SvaraRadera
  2. Åh, vilket härligt garn! Måste komma ihåg detta nästa gång jag är och storhandlar - att de har garn där :).

    Hoppas det går bra med alla vovvar!

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...