lördag 16 juli 2011

Inga bilder...

Hallojsan

Tyvärr har jag inga bilder att visa idag, helt enkelt för att jag inte har virkat klart någonting. Men det kommer väl så småningom.... min inspiration har helt enkelt inte infunnit sig riktigt ännu. Jag hoppas dock att den kommer på semestern. Jag jobbar i tre dagar till sedan kan jag gå på min andra delsemester. Hoppas verkligen att det blir mer virkning denna semester än den förra.

En liten tanke dök upp i mitt huvud just innan jag började skriva inlägget. Jag tror att jag behöver ett litet mål med min virkning. Nu har jag virkat presenter och beställningar till höger och vänster, men de börjar ta slut nu. Jag kan ju visserligen börja om med presenterna men man kan ju inte ge bort virkade saker varje år. =)

Jag vill ju så gärna bli bättre på frihandsvirkning och göra egna mönster och för att inspirera mig själv och ha ett mål med det så kanske jag ska anmäla mig till julmarknaden här på landsbyggden. Varje år anordnas en mycket välbesökt liten marknad i byns skola, folk åker långvägars. För att sälja sina alster måste man ju ha gjort mönstret själv och anmäler jag mig så måste jag ju helt enkelt göra egna alster. Eller hur?

Eller vad tror ni?

Ha de så gott!

1 kommentar:

  1. Det er så kjedelig når man ikke finner inspirasjon! Håper den finner vegen til deg snart:)

    Angående julemarked så synes jeg det hørtes utrolig spennende ut!:D
    Men jeg vet ikke om jeg hadde turt å melde meg på før jeg hadde mønster klart:p

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...