lördag 2 juli 2011

Fåret Shaun

Hallojsan

Det är så skönt att virklusten har kommit tillbaka. Idag har dessutom vädret varit virkvänligt, om det nu finns något sådant. Det har varit varmt, regnat och åskat, då har jag suttit vid köksbordet. Mellan skurarna har solen tittat fram ordentligt så jag har flyttat ut med mitt nystan till solstolen. Utan att ha haft dåligt samvete för att inte ha åkt till badstranden!
Och resultatet idag blev en helt färdig fåret Shaun:

Det var faktiskt inte så svårt att virka med svart garn som jag trodde, så det gick med en väldans fart idag. Jag tror att detta ska bli en present till min gudson, men jag har inte bestämt mig. Jag tror att jag ska försöka ge mig på att virka en Blixten MacQueen först, för det är hans favorit just nu. Jag satt nämligen barnvakt åt honom här i början av veckan och han vägrade ta av sina skor för att det var Blixten på dem. Så vad gör man inte för en blivande två åring. 

Någon som har ett tips på ett bra mönster?
Har inte lyckats hitta något som faller mig i smaken.

Ha en riktigt skön lördagskväll

Redigerat: Jag glömde ju att länka till mönstret. Här finner ni det! 

6 kommentarer:

 1. Jättefin! Älskar Shaun! Skulle också gärna virka en Blixten, har en 2,5 åring som är ett stort fan...

  SvaraRadera
 2. Svart o vitt är läckert tillsammans. Fin blev Shaun!

  Kram Birgit

  SvaraRadera
 3. Vad sööt han är =)på denna sida finns mönster till Blixten tyvärr på ryska men jag följde diagrammet , så det gick faktiskt bra...
  http://charocrochet.blogspot.com

  SvaraRadera
 4. Tack så hemskt myket Britt-Marie. Ska göra ett försök men har aldrig virkat efter diagram förut. Spännande.

  SvaraRadera
 5. Gud så söt den blev! :D

  SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...