fredag 1 juli 2011

En ny lagkamrat...

Hallojsan

Då har man hittat virknålen igen. Så skönt känns det. Igår fann den min hand och jag gjorde en ny liten lagkamrat, som jag skulle ha gjort klart för ett par veckor sedan. 


Denna ska min andra systerdotter få och hon spelar fotboll i IFK Viksjö precis som hennes mamma och jag gjorde.

Denna fick en karbinhake direkt. Hon fick helt enkelt inte bestämma själv. Vill hon inte ha den kan hon bara klippa av den flätade tråden. Fast jag är helt säker på att hon vill ha den för att kunna hänga den på fotbollsväskan.
Nu var det ju så att jag hade tänkt att denna skulle bli färdig under dessa tre veckor som sommarlovet för barnen nu har varit eftersom syrrans döttrar och mina döttrar har spenderat de tillsammans. Både uppe i Sthlm och här nere i Östergötland. Men nu åkte min man och hämtade flickorna i dag istället för imorgon, så jag får nog helt enkelt lägga denna på lådan. Jag tror inte det blir någon date förrän mot slutet av sommarlovet nu.

Jag har även ett par tröjor här som är syskonbarnens så ett litet paket får det nog bli.

Nu längtar jag efter att få krama mina små älsklingar. Tänk att en vecka kan vara så lång tid. 

Ha en riktigt trevlig helg.

3 kommentarer:

  1. Gud vilken söt liten lagkamrat du har virkat! :D

    SvaraRadera
  2. Så søt den ble!:D Den blir nok populær:D

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...