tisdag 21 juni 2011

Stödvirkning #1

Hallojsan

Det går saktare än vad jag tänkt med virkandet av katterna. Det kan ju bero på att jag inte bara har mina barn att underhålla denna veckan utan jag fick med mig min systers barn från Sthlm också. Men, men det går åtminstone framåt.

Första katten har bara ben kvar att få:
Jag satte ihop delarna och sydde ansiktet sent igår kväll (läs i natt) när jag satt och väntade hem min man. Nosen ser väldigt demolerad ut, som om han/hon har gått en runda eller två mot en jätteråtta. Men det är lätt ändrat så det gör jag en annan dag.

Idag blir det att packa virkningen och fara till Busfabriken i Linköping. Jag lovade visst det i ett svagt ögonblick. Men det betyder glada barn och ett par timmars virkning för mig, så det går väl an.

Ha en riktigt bra dag.

1 kommentar:

  1. Tjusig!
    Håller på att virka min katts svans :)

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...