onsdag 15 juni 2011

Stödvirkare Hjärtekatter

Hallojsan

Här kommer ett litet snabbt inlägg bara..... har inte haft tid att virka något i veckan och har inte känt mig pressat att jag måste virka heller för jag är färdig med beställningar och presenter som jag hade liggandes. Idag har mina kråkor haft skolavslutning med fiol, klarinett och den blomstertid som kommer, helt underbart. Sedan for vi raka vägen upp till systra mi på lillsemester. 
Inte kunde jag bestämma mig för vad jag skulle virka härnäst så jag packade ner en 10 olika garner och en massa tillbehör. 
Nu pratade jag med min man som är kvar hemma och arbetar att det damp ner ett garnpaket med posten idag. Men jag har inte beställt något garn. Hela 14 nystan var det i paketet.
Det kom från Hjärtekatten, jag har fått äran att vara stödvirkare och ska virka 5 katter som någon annan har sponsrat. Läs mer om det här om du själv vill hjälpa till. Så nu har jag inga problem med att välja vad jag ska virka härnäst.

Bilder på garnerna får komma på måndag när jag har kommit hem.
Så synd att jag inte hann få med mig grejerna hit.

Ha de så gott.

1 kommentar:

  1. Vad skoj! Har också anmält mig som stödvirkare, får se om det kommer något till mig också någon gång. Lycka till med virkningen! :)

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...