torsdag 2 juni 2011

Hello Kitty

Hallojsan

Nu har jag för många projekt på gång igen!
Först har jag presenten till min storkråka som jag i alla fall har kommit halvvägs med, sedan har jag en hjärtekatt kvar att virka, jag ska även virka en till Angry Bird och en grön gris till en vän, de har jag inte börjat på ännu mer än att jag har tagit fram garn. Dessutom har amigurumi.ifokus.se ännu en månadstävling som jag vill vara med i. Trots alla dessa projekt så satte jag mig i går kväll och gjorde denna Hello Kitty.Jag måste ha varit så trött när jag satte ihop den för den ser verkligen lite sne ut... hahaha... ögonen sitter dessutom alldeles för långt ifrån varandra. 
Men den var himla rolig att virka och tog inte så lång tid, så jag får göra en ny. Det är nämligen en vän som ska ha den som ska ge bort den i present. Då vill man ju vara nöjd med den lilla krabaten.
Den lilla lagkamraten och Hello Kitty fann varandra direkt och sitter numera på en tavellist och kuckilurar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...