tisdag 17 maj 2011

Virk-a-long Snigel

Hallojsan
Jag har varit med i en Virk-a-long på forumet amigurumi.ifokus.se.
Denna gång var lilla-icka som är sajtvärd (och har en blogg här) riktigt klurig och benämnde filuren "En seg liten kompis". Så varken jag eller någon annan visste vilken filur som skulle dyka upp under våra virknålar. Så den första lilla filuren blev så här:

Virkat med Järbos garn Molly
Ganska söt om jag får säga mitt. Men så lägger lilla-icka ut en bild på sin egen och den var ju gudomligt söt. Hon hade monterat lite annorlunda än vad jag hade gjort så resultatet blev någonting helt annat. 
Vad jag gör då? Jo, virkar en till och monterar likadant:
Virkat med Järbos garn Lady
Så nöjd blev jag. Är så glad att jag har fått virka till detta mönster. Blir nog att virka några stycken. Kan tänka mig att flickorna tycker detta är perfekta födelsedags presenter till sina kompisar.

En bild på båda:

Ha de så gott

6 kommentarer:

 1. Jättefina! Förstår att du tyckte om mönstret.

  Kram Birgit

  SvaraRadera
 2. Såå söta de är! Vilken roligt mönster!

  SvaraRadera
 3. Jag tycker de blev söta båda två. Tycker inte du ska sy om den första, som du skrev i amigurumi i fokus.
  När du virkar i garnet Molly, vilken virknål använder du då? Har beställt det garnet efter din rekommendation.
  Eva

  SvaraRadera
 4. Vilka gulliga sniglar! :) Ögonfransarna var häftiga, hur har du fått till dem?

  SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...