fredag 27 maj 2011

Tröttmössa

Hallojsan

En liten snabb uppdatering bara, för att tala om att det inte har blivit någonting virkat denna vecka. Inte alls! Jobbet har tagit överhand helt, så kan det vara ibland. Men nu är alla underbara samtal med föräldrar gjorda så jag hoppas på mera tid för lite hobbyverksamhet..... ska bara piggna till lite, för jag är lite sliten nu. Jag kom dock på i går att jag bara har två och en halv vecka kvar innan min semester börjar. I alla fall den första semestern. I år har jag valt att dela upp min semester i två delar för att barnen ska slippa vara hemma själva så mycket i sommar. Det är deras första sommar utan fritids eller att jag har sommarlov samtidigt som dem. Så som vi har lagt upp sommaren nu så kommer de bara vara två veckor helt själva och det känns ändå lite sisådär. 

Var hemma hos svärmor i tisdags efter att ha varit och röntgat lillkråkans fötter, och hon hade varit så snäll och rensat i garderoben och hittat lite garner till mig. Kanske skulle virka en mors dag present till henne?

Ha de så gott

3 kommentarer:

 1. Hej!
  Vilken fantastiskt kreativ och härllig blogg du har! :)

  Virkar en del själv i perioder. Du är väldigt duktig! :)

  Fortsatt trevlig dag!
  Varma hälsningar
  Maja L

  SvaraRadera
 2. Tycker det kliar så mycket i fingrarna efter att få virka när allt annat tatt över handen så man inte hunnit med :)

  SvaraRadera
 3. Allt har sin tid! Det kan vara nyttigt att ta en "tvångs" paus ibland. Du kommer säkert att hinna med en massa roliga saker snart igen.
  Ha de gott. Kram Birgit

  SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...