söndag 8 maj 2011

Leverans

Hallojsan

I går kväll blev båda katterna helt klara.

Idag har de varit ute i solen för att få lite energi till resan till Göteborg:

Tyra och Albertina
Så jag hoppas kunna få iväg dessa två imorgon.... om inte så senast tisdag.
I fredags fick jag lite nya garner som jag beställt av Syosticka där jag fick fin fin kattrabatt trots att jag inte beställde svart och rött garn, eftersom det har jag. Jag skrev bara i meddelande fältet att garnerna var till Hjärtekatter så, vips, fick jag en ändrad orderbekräftelse med rabatten. Länken till affären hittade jag på Hjärtekattens bloggsida.

I orderbekräftelsen stod det att jag skulle få vänta i fem dagar... va bra tänkte jag då hinner jag färdigt med lite beställningar. Redan dagen efter damp paketet ner i brevlådan. Det kallar jag snabb service. Titta vilka fina färger det kommer att bli på de nya hjärtekatterna:
Men Tyra och Albertina får åka i förväg... dessa två katter hinner jag inte börja på nu utan de får vänta tills jag är färdig med mina beställningar. 
Men bra sugen är jag allt.

Ha en fortsatt trevlig söndag, hoppas ni har lika fint väder som vi!3 kommentarer:

 1. fina! :)

  Jag har virkat din påskhare, tänkte kanske roligt för dig att veta det :)

  SvaraRadera
 2. Jättefina "Hjärtekatter".

  Kram Birgit

  SvaraRadera
 3. Här är inlägget om påskharen,du kan få ta en av bilderna där och publicera på din blogg :)

  http://godisflickan.blogspot.com/2011/04/tjoho-glad-pask-pa-er-bjuder-pa-nagra.html

  SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...