torsdag 19 maj 2011

Klara

Hallojsan

Nu är äntligen Super Mario och Luigi helt klara för leverans.
Jag hade sådan tur att samtidigt som jag sökte med lykta på nätet efter miniknappar så bloggade Pysselstund just om att hon köpt lite för mycket knappar. Så nu har jag köpt ett gäng av henne.
M:et på Mario löste jag genom att virka luftmaskor och formade till ett M. Inte lika snyggt som Luigis filt L, men det duger alldeles utmärkt.

Ha de så gott
2 kommentarer:

  1. Så fint det passade! Vad kul :)

    SvaraRadera
  2. Tänkte utöka knappförsäljningen en aning. Skulle jag kunna låna din fina bild för att visa hur man kan använda miniknapparna? Länkar såklart tillbaka till dig. Tänkte placera den precis under bilderna på miniknapparna under fliken "miniknappar till salu". Vore det okej? :)

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...