måndag 9 maj 2011

Jag vann....

Hallojsan

Kan ni tänka er, jag vann!
Eller rättare sagt så vann lilla Bagge:


I månadstävlingen som jag var med på forumet amigurumi.ifokus.se
Ett stort tack till er som röstade på mitt bidrag.
Konkurrensen var verkligen stenhård denna gång då alla bidrag var välgjorda, fantasifulla och superfina. Tävlingen gick till så att alla fick ett grundmönster på kropp, ben och armar som man inte fick ändra någonting på. Färgen blå var temat denna gång och skulle alltså finnas med på något sätt på filuren. Så många fina och fantastiskt olika alster ur ett och samma grundmönster.
Grundmönstret finns här, och öron, antenner samt ögat får ni mönster på när jag kan publicera de på forumet i en separat mönstertråd.

Eftersom vi i familjen har fäst oss vid Bagge så får han stanna hos oss, då han verkar vara av en art som människan inte tycker om. Han har fått flytta in på hyllan med alster som jag inte har gett bort, vilket bara är en liten uns av alla filurer som har skapats av min virknål sedan i oktober.


Nu ser jag och min virknål fram mot nästa virk-a-long som snart börjar på forumet.
Hoppas att jag hinner vara med denna gång, så mycket att virka så lite tid.

Ha de så gott

2 kommentarer:

  1. Grattis!! Va roligt =)

    Ha en trevlig kväll!
    Kram

    SvaraRadera
  2. Grattis! :D Jag ska passa på och erkänna att jag röstade på dig! :) Gillade verkligen idén med ett datavirus :D

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...