söndag 1 maj 2011

Hjärtekatten... igen

Hallojsan

Tyvärr så mådde jag inte så bra igår kväll efter att min man lurade i mig värktabletter för huvudvärk som jag tydligen inte tålde.... så det blev inte så mycket virkandes av. Idag har vi varit på en cachingrunda med en regn o hagel väder som följde oss i hälarna. Med mig hade jag virkningen så två armar och ett ben blev till mellan "skatterna". Tänkte jag skulle försöka göra färdigt den ikväll så ni får vänta med ett pics till dess.

Nu har röstningen på forumet amigurumi.ifokus.se börjat där min lilla datavirus Bagge tävlar.
Man måste vara medlem för att rösta och det är gratis att vara medlem. Här är en direktlänk till tävlingen, jag har redan lagt min röst på ett av de andra fina bidragen.

Ha en fortsatt skön söndag.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...