måndag 30 maj 2011

Följetongen Bruse

Hallojsan

Ja nu känner jag mig nästan tjatig om dessa små bockar. Men jag kommer ju aldrig någonstans med de och de ligger liksom och gnager i bakhuvudet hela tiden. Jag började i alla fall att virka på nr 2 i Eskimo från Drops men han blir ju alldeles för stor:Här är huvudet virkat. 
Jag ser nu att färgen är lite missvisande, det gigantiska huvudet är faktiskt samma färg som den mindre bocken.
Nä, detta blir inte bra. Den stora bocken Bruse skulle ju bli tre gånger så stor som trollet. Jag får helt enkelt göra en ny djupdykning i garnhyllorna och leta rätt på ett som inte är riktigt så tjockt och ett som är tunnare än Helene garnet jag har virkat denna lilla bock i.

Men så synd, nu måste jag hitta på något annat skojsigt med detta huvud. Kanske kan bli ett syskondjur till Hjärtekatten?

Ha de så gott

1 kommentar:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...