fredag 20 maj 2011

Ett litet lamm


I onsdags fick lillkråkan ett kalasinbjudan i brevlådan och hon ska på kalas idag  redan. Jag förstår inte varför folk inte kan vara ute i god tid till dessa kalas. Det är väl kanske för att de inte vill att barnen ska ha möjlighet att gå. I alla fall så kan lillkråkan gå men vi hade inte tid att åka och handla present. I den närmaste staden stänger alla affärer klockan 18.00 (har jättesvårt att förstå detta när man kommer från huvudstaden där man kan handla i alla sorters affärer fram till 22.00) och flickorna åker med skolbussen från skolan till kalaset. Så jag frågade lillkråkan om hon inte kunde välja något av det jag virkat. Åhhh... det skulle jag inte ha gjort... hon tycker väldigt bra om allt jag har virkat men är kräsen och har stoooora krav både på sig själv och sin omgivning. Så när hon funderat ett tag så frågar hon om jag inte hinner att virka en häst eller ett lamm innan fredag eller rättare sagt torsdagskväll så hon hinner få med sig den i skolväskan. För födelsedagsbarnet gillar minsann hästar och lamm.

Snäll mamma som man är så sa jag att det kan jag väl försöka göra.
Och så här blev resultatet:


Mönstret är från boken "tiny yarn animals" av Tamie Snow som numera finns i min bokhylla.

Ha de så gott

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...