lördag 28 maj 2011

En liten bock?

Hallojsan

Idag har jag tagit igen virktorkan med råge!
Fick en ny idé angående mina små Bockarna Bruse och blev då, självklart, tvungen att sätta fart på en gång.

Så här långt har jag kommit än så länge:
Han är inte riktigt klar ännu. Har inte bestämt om detta är den lilla eller mellan bocken ännu. Så jag väntar med skägget, för jag tror att han blir finare utan skägg om det är den minsta bocken. Har inte heller gjort svansen ännu. Här har jag lite svårt att bestämma mig hur den ska se ut. En liten boll eller en liten avlång? En stor fråga som jag nog får ta och bestämma mig lite senare.

Som vanligt tycker jag att det är lite jobbigt att skriva ner mönstret...... hmmm.... men jag tror och hoppas att jag kommer ihåg mönstret. 

Denna bock är jag riktigt stolt över så nu kanske jag äntligen får tummen ur och gör klart sagan till jobbet. Det vore väl ändå på tiden?

Ha en fortsatt trevlig kväll.

2 kommentarer:

  1. Vilken fin liten Bruse, han ser snäll ut.

    SvaraRadera
  2. Guud vad söt!<3<3
    Delar du med dig av mönstret?
    Kram Emmy

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...